HTML

5. Egy pár szó a "beszállítókról".

2010.11.08. 14:06 hópapa

Nem titok, hogy azokat az infókat, és sízéssel kapcsolatos gondolatokat, melyeket itt szeretnék majd megosztani a tisztelt nagyérdeművel, nem mindig én találom ki.
Valószínűleg gyakran fogok olyan, viszonylag nagy adatbázissal és tudásanyaggal rendelkező weboldalakra hivatkozni, ahol a sízéssel, téli sportokkal, és bármivel, ami ezekkel kapcsolatos, bármilyen jellegű információ már megtalálható.
A könnyebb érthetőség kedvéért, nyilván, először a hazai weboldalak olvasnivalóiból fogok csemegézni, de gyakori hír-, és élmény-forrás lesz majd néhány videómegosztó vagy éppen tévés szájt is.
A lényeg a szintetizálás, és az egyedi látásmód!
Nem vagyunk egyformák. És ez a sípályákon még inkább tapasztalható.
Másképpen öltözünk, más a felszerelésünk, másképpen sízünk, más helyeket szeretünk.
És ez így van jól! Ettől olyan színes ez az egész sí-világ!

És én ezt a színes világot szeretném majd itt minél jobban megismertetni és megszerettetni azokkal, akiknek eddig még nem sikerült elég közel kerülni hozzá.
Remélem sikerül! :o)

Szólj hozzá!

Címkék: edzés gyerekek cikkek videók információk alpin sípálya sítúra sízés freeride források síoktatás síőrültek síoktatók sízők sielők weoldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr112433561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása