HTML

Nem elfelejteni: hétvégén FRIDGE-fesztivál!

2011.11.12. 07:51 hópapa

 






























Bár Budapestre még nem hullott igazi hó, az újonnan megszépült városligeti műjégpályán már közel 300 tonna, 10 emelet magasba felhordott hó, egy rakat kőkemény síző és rengeteg elszánt deszkás várja a látványra, bulizásra, és koncertekre is éhes közönséget a 2011-es FRIDGE-fesztiválon.
A fesztivál területén azok igényeit is igyekeznek kielégíteni a szervezők, akik nem kimondottan az esemény zenei-, vagy sport-részére kíváncsiak, ezért az idén Bor és Pálinka utca, Osztrák Falu, Szlovák Udvar, és sportszer-forgalmazók standjai között is lehet sétálgatni.
A gyermekeknek is jut az élményekből, ugyanis számukra egy kis tanuló-dombot állítottak fel a rendezők, ahol a bátrabbak kipróbálhatják a sízés néhány alapvető mozdulatsorát.
A fesztivál egyelőre teltházzal indult, és az egyre komplexebb kínálat miatt hatalmas, és nemzetközi szinten is jegyzett sikernek mutatkozik.
Aki teheti, az menjen ki pár órára, biztosan jól fogja érezni magát!


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fesztivál ausztria szlovákia snowboard sízés hütte síőrültek síelők frideg riderek

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr763372029

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ahogy mi láttuk: Fridge Fesztivál – téli szörnyenergia 2011.11.16. 14:13:34

Megnéztük milyen az idei Fridge fesztivál. Négy napon át küzdöttünk az elemekkel, de megérte....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása