HTML

XX. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság Donovalyban!

2012.01.16. 17:57 hópapa

 

donovaly_honda_2012.jpg



 

 

 







Január 21.-én, szombaton a mindössze 200km-re lévő, szlovákiai Donovalyban csaphatnak össze Magyarország tehetséges (és kevésbé tehetséges) sízőpalántái.

skioutlet szervezésében megrendezendő amatőr síverseny teljes kiírása és a nevezési lap ITT TALÁLHATÓ!
A jubileumi, immáron 20. verseny előzményeiről és érdekességeiről a ITT, a sielok.hu weboldalán is lehet bőségesen olvasni.
1 éjszakás szállásban senki se nagyon reménykedjen, ugyanis a környék szobáit a téli turnusok, és a keimelt események ideje alatt csak nagyon ritkán adják ki ilyen rövid időtartamra.
Viszont aki úgy gondolja, hogy pár napig még edzené egy kicsit a csemetéjét, az érdeklődjön ITT, talán még talál egy-két szabad apartmant, ha több éjszakára foglalna.
A hóviszonyok fantasztikusak, napok óta havazik, és hideg is van, így a versenyt valószínűleg ideális feltételek közt fogják megrendezni a szervezők.
Mindenkinek sok sikert kívánok a versenyzéshez, a hozzátartozóknak meg kellemes szurkolást, és üdítő kikpacsolódást!





Szólj hozzá!

Címkék: honda sízés donovaly síoktató síoktatás síőrültek síelők gyerek síverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr753555920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása