HTML

22. Sízhető hétvége, turkálható síbörze, hósportok az Eurosport-on!

2010.12.04. 11:33 hópapa

Itt a hétvége, és ha már nem mentél ki a hóra, akkor legalább nézz szét egy síbörzén!
Szerencsére a magyar sípályákat is elérte a havazás, így nem kell túl messze menni annak, aki szeretné a szezon első csúszásait megejteni ezen a hétvégén.
Dobogókő, Visegrád és vasárnaptól már Eplény is sízhető!
Az alábbi videó Dobogókő szépségeit mutatja be:



A biztonság kedvéért ITT lehet megtekinteni az óránként frissített magyarosrzági hójelentést.
Indulás előtt érdemes megnézni Tumbász Gergő osztrák állami diplomás sítanár, sí-, és telemark-oktató igen komoly szakmai tudással alátámasztott oktatófilmjét a sítv.hu-n.
Az oktatófilm első részében a karcolt ívek technikájának elsajátításához ad hasznos ötleteket az ITT látható jelenetben.
Bevallom nagyon örülök, hogy végre kezdenek megjelenni a magyar nyelvű, síoktatással kapcsolatos anyagok a világhálón. És bár tudom, hogy

TV-ből nem lehet megtanulni sízni, azért az mindenképpen örvendetes, hogy ha ugyan még csak csepegtetve is, de kapunk már némi ingyenesen a rendelkezésünkre bocsájtott tudást azoktól, akiktől érdemes tanulni.
Hozzáteszem, ez egy nagyon gáláns dolog, ugyanis csak az tudja, hogy milyen komoly ára van egy síoktató több éven keresztül megszerzett tudásának, aki belekóstólt már ebbe a műfajba.
Több évnyi kemény pénzen megvásárolt síélmény, versenyek, többszintű síoktató-képzés, és továbbképzés áll egy-egy jól képzett szakember mögött, és aki ennyi anyagi áldozat után bármit is hajlandó ingyen átadni ebből, az igencsak megbecsülendő!
Akinek még vásárlási szándékai lennének, annak ajánlom a síbörzéket, melyeknek nyitvatartási rendje ITT megtalálható!
Aki pedig úgy dönt, hogy inkább otthon ül, a jó meleg szobában, az nézzen Eurosportot ezen a hétvégén, mert lesz benne sífutás, szánkó, síugrás, curling, biathlon és északi összetett is!
De inkább húzzon ki mindenki a hóra, amíg még van belőle!
Kellemes hétvégét és jó havas programokat mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: világkupa snowboard világbajnokság visegrád dobogókő sípálya havazás normafa eplény sízés síőrültek síelők síbörze tumbász gergő síbörzék

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr542492396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása