HTML

36. Nem csak a húszéveseké a világ! 3. rész

2010.12.27. 20:20 hópapa

Korábban már írtam arról, hogy a sízés bármilyen korosztály számára egy elérhető, és kipróbálható dolog, nem kell félni tőle.
A szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól már nem is beszélve!
Szerencsére most találtam egy olyan cikket, amelyben Maksó Péter síóktató meséli el azt, hogy hogyan keveredett szorosabb kapcsolatba a 76 éves Cica nénivel. :o)
Az oktatói szempontból sem mindennapi kaland története ITT olvasható!
Szóval ha valaki úgy érzi, hogy a nagyija vagy a grószfaterja még nagyon távol áll attól, hogy lelkileg is elvonuljon a világ élvezetei elöl, akkor rakja csak be nyugodtan az autóba, és vigye csak ki a hóra egy hosszú hétvégére.
A legközelebbi síútunknál már lesz aki bepótoljon az egyre csak dráguló benzinbe is. :o)

És ne feledjük!
Ha nem megy a sízés, még mindig ott van a sífutás, vagy a nordic cruising alternatív lehetőségnek, és oda még az unokákat is könnyebb elvinni, mert kisebb a sérülések lehetősége, és ha valaki netán elunná a csoszogást a társaságból, akkor a sífutó-cuccot a legkönnyebb hazacipelni. :o)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr182538681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása