HTML

41. Mit tehetünk lopás ellen? Sorozat. 5. rész

2011.01.02. 16:30 hópapa

Használj felemás cuccokat!

Nem egyszerű megoldani, de én már egy jó ideje használom ezt a módszert.
Egy tolvajnak például ritkán jutna eszébe két, teljesen különböző dizájnnal felvértezett síbotot magával vinni.
A legkönnyebben egyébként pont a síbotnál tudjuk bevetni a technikát.
Ha börzén vásárolunk használt botot, akkor keressünk ki két, karakterisztikájában (súly, hossz, markolat, hótányér mérete) hasonló, ámde dizájnjában eltérő botpárt, és bírjuk rá egy velünk kb. azonos magasságú barátunkat, hogy szálljon be ő is a bizniszbe (két pár botnál már alkudni is jobban lehet!). Ha nincs sízős haver a környéken, még mindig megvehetjük a két pár botot, és akkor a felcserélés után az egyik pár botot lerövidíthetjük a csajunk méreteihez. Ezek után még jöhet egy kis egyedi matricázás, ami után biztos, hogy csak neked és a nődnek lesz olyan botja, amilyen senki másnak a pályán.
Léceknél már sokkal nehezebb kivitelezni a felemásságot, de itt például olyan trükökkel lehet még játszani, mint a korábban említett felemás festés és matricázás, valamint egy fifikás kötés-vásárlás!
A lényeg itt abban van, hogy legyen két, egyforma típusú, lehetőleg új kötésünk, de más színben. Ezt nem könnyű megoldani, de ha sikerül, akkor biztos, hogy egy olyan lécet, aminek egyik fele fekete, Hello Kitty-s matricákkal,  a másik meg rikítósárga halálfejes matricákkal, és ezen felül egy piros-fehér, avagy egy fehér-piros Marker kötés van rászerelve,  a tolvajok békén fognak hagyni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr612554494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása