HTML

6. A bőség zavara

2010.11.08. 14:58 hópapa

Nnna, ezt is megértük!
Magyarország akkora spíler lett már téli sportokban, hogy megengedheti magának azt a luxust, hogy egy hétvégén két, sízéssel kapcsolatos rendezvényt is kínáljon a síőrülteknek és a még mindig immunisaknak. :o)
Mert ugyebár, november 12-14.-ig lesz a már jól megszokott Hó-Show, viszont az idén, vele párhuzamosan, de már 11.-én indul a hatalmas, és egyedülálló, és fantasztikus, és megismételhetetlen, és a legelső Budapest Fridge Fesztivál!
Szóval Európa sí-társadalma másszon le a még félkész gleccserekről, és vesse bele magát a budapesti sívilágba, mert ezen a héten nálunk lesz minden érdekesség, ami a sízéssel kapcsolatos!
Egyébként meg azért arra is kellene figyelni a szervezőknek ilyenkor, hogy ha mondjuk egy 2 gyermekes család elmegy ezen a hétvégén mindkét rendezvényre, és ne adj Isten még vásárol is egy kis ezt-azt, akkor a novemberi számláknak annyi. :o(
Szóval, azért arra én is kíváncsi lennék, hogy ki hová tud elmenni ezen a héten.
De! Mivel nem szeretnék idegen tollakkal ékeskedni, ezért azt javaslom, hogy akit érdekel, az nézzen át a síelők.hu-ra és vegyen részt EBBEN A SZAVAZÁSBAN!
Én már itt nem indítok másikat, az tuti! :o)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fesztivál szavazás pálinka snowboard tér freestyle sípálya havazás fridge sízés hütte síőrültek sízők sielők síház hóshow felvonulási

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr592433656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása