HTML

Fontos felhívás! Weblapkészítők, figyelem!

2011.09.29. 06:16 hópapa










Az alábbi felhívás az SMSz weblapjáról származik, és bízom benne, hogy a nagy számok törvénye alapján sikerül majd egy jó csapatot találni ehhez a számomra eléggé fontosnak tartott weblapnak az újratervezéséhez.
A jelenlegi weblap sajnos több sebből vérzik, viszont az újnak nagyon hatékonynak és hasznosnak kellene lennie, ezért mindenkinek sok sikert és jó brainstormingolást kívánok!
És habár a feltételek eléggé jól behatároltak, azért az egyedi ötleteket, alternatívákat és megjelenési koncepciókat nem árt bevillantani, mert ez még egy eléggé képlékeny dolog, és minden jó ötletre, tanácsra szükség van.
Akinek vannak még észrevételei a weblapkészítéssal kapcsolatban, az írja meg bátran a lentebb megadott e-mail-címre, vagy akár ide is kommentben, majd legfeljebb továbbítom.

És akkor íme a felhívás szövege:

"A Síoktatók Magyarországi Szövetsége honlapja megújításán dolgozik.
A cél egy látványos, vonzó, dinamikus (és dinamikusan változtatható tartalmú) új honlap létrehozása. Elképzeléseinket a csatolt leírás tartalmazza.
Ennek megvalósítására kérünk műszaki~ és árajánlatot Önöktől. Kérjük, hogy az új honlap létrehozása és a jelenlegi honlap (http://www.sioktatas.hu) tartalmának átvitele az új honlapra az ajánlatban külön szerepeljen.


Kérjük, hogy ajánlatukat 2011. október 8 24:00-ig tegyék meg.

Kérjük, hogy ajánlataikat, illetve esetlegesen felmerülő kérdéseiket az ujhonlap@sioktatas.hu  e-mail címre küldjék.

Az új honlap specifikációja

Szólj hozzá!

Címkék: weblap havazás sízés síőrültek síelők smsz

A bejegyzés trackback címe:

https://siorultek.blog.hu/api/trackback/id/tr483264182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása